Lieve Hayen • Johan Frisostraat 9 • Cadier en Keer • info@laklak.nl

laklak sfeerstrook
The GelBottle kleurstalen bij LAKLAK

Manicure

Gelpolish van topkwaliteit

Sinds 1 maart 2020 wordt er bij LAKLAK uitsluitend nog met de gelpolish van The GelBottle gewerkt. The GelBottle heeft een hele hoge pigmentatie, goede houdbaarheid en is niet getest op dieren. The GelBottle heeft een gemiddelde houdbaarheid van 2-3 weken en de Extreme Shine Top Coat zorgt voor een hele mooie hoogglans. Het allerbelangrijkste is daarnaast dat het goed afweekbaar is, waardoor de natuurlijke nagel niet beschadigd. De keuze is reuze, LAKLAK heeft ruim 80 kleuren in het assortiment. Wil je alvast een voorproefje? Kijk dan bij inspiratie.

Iedere behandeling wordt afgesloten met het verzorgen van de nagelriemen met Dadi’oil en het verzorgen van de handen met Dadi’ Lotion.

Daarnaast kun je bij LAKLAK ook terecht voor nailart, eigentijdse, fashionable en stijlvolle nagels. Wil je de verschillende mogelijkheden zien, ga dan naar inspiratie.
 

IBX onder de gelnagellak

IBX onder de gelnagellak

Ook werk ik met IBX, een revolutionair tweedelig systeem dat de natuurlijke nagel herstelt en sterker maakt. Het is uitermate geschikt voor beschadigde nagels op zowel handen als voeten. IBX dringt in de nagel door middel van een warmtelamp en wordt vervolgens uitgehard onder een LED-lamp. Zo zorgt het ervoor dat er een herstellend netwerk wordt gevormd in de bovenste lagen van de nagels, met als resultaat stevigere en flexibele nagels. Vanwege de goede resultaten wordt IBX bij LAKLAK standaard onder de gelpolish voor de handen aangebracht, daarnaast is het ook mogelijk om IBX als een kuur te laten aanbrengen.
Voor een optimaal effect raad ik een IBX kuur aan van minimaal 3 tot 4 weken.

 

Pedicure

LAKLAK pedicure

In juli 2019 heb ik mijn pedicure diploma behaald. Je kunt bij LAKLAK dus ook terecht voor een professionele pedicure behandeling. De behandelingen zijn gericht op het verzorgen van de voeten en het verhelpen van problemen als likdoorns, eelt en kloven. Natuurlijk is het ook mogelijk om gelpolish op de tenen te laten aanbrengen. Hier heb je gemiddeld 6-8 weken plezier van.
LAKLAK is lid van ProVoet, de pedicure brancheorganisatie.

Ook op je tenen kun je bij LAKLAK nailart laten aanbrengen, eigentijdse, fashionable en stijlvolle nagels. Wil je de verschillende mogelijkheden zien, ga dan naar inspiratie.
Helaas neem ik op dit moment geen nieuwe pedicure klanten aan. Voor het lakken van de voeten kun je wel een losse afspraak boeken.

 

Lash lifting (Pimper je Wimper)

lash lifting voor & na

Altijd een mooie oogopslag gewild,
zonder dat je er veel omkijken naar hebt? Dat kan nu!

Bij Pimper je Wimper kun je terecht voor een Lash Lifting behandeling, een van de nieuwste trends op het gebied van wimperstyling. Alle wimpers zijn geschikt om te liften, maar dit is de perfect behandeling voor rechte of naar beneden staande wimpers. Ook is deze behandeling perfect als je niet van een wimperkrultang houdt.

Hoe worden je wimpers gekruld?

Lash Lifting is een behandeling die je eigen wimpers vanaf de haarwortel krult met siliconen pads, zodat het niet schadelijk is voor je wimpers. Daardoor voelt het licht en natuurlijk aan, maar heb je toch een frisse en open oogopslag, zonder valse wimpers aan te brengen. De behandeling duurt ongeveer 45-60 minuten en tijdens de behandeling lig je in een behandelstoel.
Je kunt kiezen uit 3 verschillende soorten krul, dus voor iedereen is er een gewenste look. Het verven van de wimpers is bij de behandeling inbegrepen.

Hoe lang heb je plezier van de Lash Lifting?

Na een behandeling zijn je natuurlijke wimpers gemiddeld 6-8 weken gelift, de verf houdt gemiddeld 2 weken. De gelifte wimpers worden vervangen door nieuwe wimpers dus de gelifte wimpers zullen geleidelijk uitgroeien. Om rekening te houden met de natuurlijke groeicyclus van je wimpers kan de behandeling pas na 6 weken opnieuw uitgevoerd worden.

Zijn er do’s en don’ts?

Eigenlijk niet, het enige waar je echt rekening mee moet moet houden is dat de verzorgende olie die aan het eind van de behandeling op je wimpers aangebracht wordt 24 uur blijft zitten. Ik adviseer dus om de eerste 24 uur niet in je ogen te wrijven, geen make-up te gebruiken en zo min mogelijk water op je wimpers te laten komen.
Daarna mag je alles doen met je gelifte wimpers, make-up, zwemmen, sporten, naar de sauna, wat je wilt!