Lieve Hayen • Johan Frisostraat 9 • Cadier en Keer • info@laklak.nl • 06 52 734 147

Behandelingen

Gelnagellak van topkwaliteit

LAKLAK werkt met gelnagellak van topkwaliteit, zoals Gelish, Colour Gloss en Entity One Color Couture. Hiermee zien je nagels er 2 tot 3 weken prachtig verzorgd uit. Alle merken hebben dezelfde kwaliteit, maar net iets andere kleuren. Zo kan ik ervoor zorgen dat er voor iedereen een kleur is die bij haar past. De producten worden aangebracht als een nagellak, maar harden uit als een gel onder de LED-lamp. Het grote voordeel is dat je nagels niet beschadigen en dat het makkelijk zelf te verwijderen is. Iedere behandeling wordt afgesloten met het verzorgen van de nagelriemen met Dadi’oil en het verzorgen van de handen met Dadi’ Lotion.

IBX onder de gelnagellak

Ook werk ik met IBX, een nieuw en revolutionair tweedelig systeem dat de natuurlijke nagel herstelt en sterker maakt. Het is uitermate geschikt voor beschadigde nagels op zowel handen als voeten. IBX dringt in de nagel door middel van een warmtelamp en wordt vervolgens uitgehard onder een LED-lamp. Zo zorgt het ervoor dat er een herstellend netwerk wordt gevormd in de bovenste lagen van de nagels, met als resultaat stevigere en flexibele nagels. Vanwege de goede resultaten wordt IBX bij LAKLAK standaard onder de gelnagellak voor de handen aangebracht.

IBX als kuur

Ik zie veel mogelijkheden voor het gebruik van IBX bij klanten die beschadigde nagels krijgen door ziekte. Ook kunnen externe factoren de nagels beschadigen, zoals gel- of acrylnagels. Voor een optimaal effect raad ik een IBX kuur aan van minimaal 3 tot 4 weken. Bij een IBX kuur krijg je een gratis mini flesje Dadi’oil, wat je meerdere keren per dag op je nagels moet aan brengen. Zo zorgen we samen voor het beste resultaat.
Ik kijk graag samen met je naar de staat van je nagels en spreek aan de hand daarvan de gewenste kuur af. Na de kuur raad ik aan om IBX regelmatig aan te laten brengen, eventueel in combinatie met de gelnagellak van LAKLAK voor het behoud van je ‘nieuwe’ stevige nagels.

Ben je enthousiast? Klik hier om een afspraak te maken.

LAKLAK komt ook bij je thuis. Wil je meer informatie? Klik dan hier.