LAKLAK • Cörversplein 7 • 6221 EZ Maastricht • info@laklak.nl

laklak sfeerstrook herfst 2023
The GelBottle kleurstalen bij LAKLAK

Manicure

Voorafgaand aan een gelpolish behandeling geven we het liefste een uitgebreide manicure. Zo komt de gelpolish behandeling beter tot zijn recht en blijft de gelpolish vrijwel altijd beter zitten. Gelpolish hecht namelijk op de natuurlijke nagel en niet op nagelriemen.
Tijdens een manicure werken we met dadi’oil om de huid zachter te maken. Vervolgens duwen we de nagelriemen voorzichtig terug en verwijderen we eventuele velletjes.

Gelpolish/gellak van topkwaliteit

LAKLAK werkt met de gelpolish van The GelBottle. Het heeft een hele hoge pigmentatie, goede houdbaarheid en is niet getest op dieren. The GelBottle heeft een gemiddelde houdbaarheid van 2-3 weken en de Extreme Shine Top Coat zorgt voor een hele mooie hoogglans. Het allerbelangrijkste is daarnaast dat het goed afweekbaar is, waardoor de natuurlijke nagel niet beschadigd. De keuze is reuze, LAKLAK heeft ruim 100 kleuren in het assortiment. Wil je alvast een voorproefje? Kijk dan bij inspiratie.
Iedere behandeling wordt afgesloten met het verzorgen van de nagelriemen met Dadi’oil en het verzorgen van de handen met Dadi’ Lotion.

Ook kun je bij LAKLAK ook terecht voor nailart, eigentijdse, fashionable en stijlvolle nagels. De verschillende designs zijn ingedeeld op categorie. Wil je de verschillende mogelijkheden zien, ga dan naar inspiratie.
Nailart +++  (hartje, folie, kleine dierenprint, stipje of lijntje, negative space)
Nailart +++  (klassieke french, gekleurde french, dierenprints, stippen, rasters, oogjes, vlekjes en aquarel design)
Nailart +++  (de meest uitgebreide en gedetailleerde designs, letters, ombre en bloemen)
 

Verlenging met Gel-X tips van Apres Nails

Verlenging met Gel-X tips van Aprés nails

Bij LAKLAK vinden we het belangrijk om de natuurlijke nagel zo min mogelijk te beschadigen en een mooie en natuurlijke look te creëren. Toen Aprés Nails met soak-off tips op de markt kwam ging er een wereld voor ons open.
Nu kunnen nagels verlengen met tips die niet permanent zijn. Want ze zijn namelijk net als gelpolish afweekbaar.

De tips zijn bij LAKLAK verkrijgbaar in de volgende lengtes en vormen; extra short almond, short almond, extra short square, short square en medium stiletto.
Past dit niet helemaal bij wat je zoekt? Geen probleem! We kunnen de tips in iedere gewenste vorm en lengte vijlen.
 

IBX onder de gelnagelpolish

IBX onder de gelnagelpolish

Ook werken we met IBX, een revolutionair tweedelig systeem dat de natuurlijke nagel herstelt en sterker maakt. Het is uitermate geschikt voor beschadigde nagels op zowel handen als voeten. IBX dringt in de nagel door middel van een warmtelamp en wordt vervolgens uitgehard onder een LED-lamp. Zo zorgt het ervoor dat er een herstellend netwerk wordt gevormd in de bovenste lagen van de nagels, met als resultaat stevigere en flexibele nagels. Vanwege de goede resultaten wordt IBX bij LAKLAK standaard onder de gelpolish voor de handen aangebracht, daarnaast is het ook mogelijk om IBX als een kuur te laten aanbrengen.
Voor een optimaal effect raden we een IBX kuur aan van minimaal 3 tot 4 weken.
 

BIAB

Builder in a Bottle is de volledige naam van dit product. Een trend die we de laatste tijd heel erg veel zien.
BIAB is dikker dan gelpolish, maar is net als gelpolish afweekbaar. Het is een 100% gel systeem op basis van rubber, waardoor het ideaal is om de nagel te verstevigen. Perfect dus ook voor nagelbijters die hun nagels willen laten groeien.

Wil je geen BIAB behandeling, maar wel wat extra stevigheid? Je kunt de BIAB ook gebruiken als base coat voor de gelpolish.

BIAB bij ons te boeken als aparte behandeling bij Jade (medior) of Lieve (senior).
Het is verkrijgbaar in de kleuren (The GelBottle): Adventurous, Unique, White, Aurora, Juliette, Teddy, Lady, Dreamer en Dolly.
 

Pedicure

LAKLAK pedicure

Sinds juli 2019 kun je bij LAKLAK ook terecht voor een professionele pedicure behandeling. Lieve heeft in dat jaar haar pedicure diploma behaald. Begin 2022 is Jolanda het team komen versterken en zijn er dus 2 pedicures werkzaam bij LAKLAK. Jolands is sinds medio 2023 ook medisch pedicure, zo kunnen we klanten nog beter te kunnen helpen met voetproblemen.
Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld aan een nagelbeugel bij ingroeiende nagels, nagelreparatie bij een traumanagel. Je kunt bij Lieve & Jolanda ook terecht voor een pedicure behandeling met gelpolish.

Bij LAKLAK werken we met 2 merken die gericht zijn op het verhelpen van voetproblemen. Als basis gebruiken wij dadi’oil, een natuurlijk product dat ook voor handen en het lichaam gebruikt kan worden, daarnaast is het ook vegan & cruelty free.
Jolanda is daarnaast getraind in het gebruik van de producten van HFL, die ingezet kunnen worden bij bijvoorbeeld eczeem, psoriasis, zweetvoeten en schimmelnagels.

LAKLAK is lid van ProVoet, de pedicure brancheorganisatie.

 

Lash lifting

lash lifting voor & na

Altijd een mooie oogopslag gewild,
zonder dat je er veel omkijken naar hebt? Dat kan nu!

Bij LAKLAK kun je terecht voor een Lash Lifting behandeling, een van de nieuwste trends op het gebied van wimperstyling. Alle wimpers zijn geschikt om te liften, maar dit is de perfect behandeling voor rechte of naar beneden staande wimpers. Ook is deze behandeling perfect als je niet van een wimperkrultang houdt.

Hoe worden je wimpers gekruld?

Lash Lifting is een behandeling die je eigen wimpers vanaf de haarwortel krult met siliconen pads, zodat het niet schadelijk is voor je wimpers. Daardoor voelt het licht en natuurlijk aan, maar heb je toch een frisse en open oogopslag, zonder valse wimpers aan te brengen. De behandeling duurt ongeveer 45-60 minuten en tijdens de behandeling lig je in een behandelstoel.
Je kunt kiezen uit 3 verschillende soorten krul, dus voor iedereen is er een gewenste look. Het verven van de wimpers is bij de behandeling inbegrepen.

Hoe lang heb je plezier van de Lash Lifting?

Na een behandeling zijn je natuurlijke wimpers gemiddeld 6-8 weken gelift, de verf houdt gemiddeld 2 weken. De gelifte wimpers worden vervangen door nieuwe wimpers dus de gelifte wimpers zullen geleidelijk uitgroeien. Om rekening te houden met de natuurlijke groeicyclus van je wimpers kan de behandeling pas na 6 weken opnieuw uitgevoerd worden.

Zijn er do’s en don’ts?

Eigenlijk niet, het enige waar je echt rekening mee moet moet houden is dat de verzorgende olie die aan het eind van de behandeling op je wimpers aangebracht wordt 24 uur blijft zitten. Ik adviseer dus om de eerste 24 uur niet in je ogen te wrijven, geen make-up te gebruiken en zo min mogelijk water op je wimpers te laten komen.
Daarna mag je alles doen met je gelifte wimpers, make-up, zwemmen, sporten, naar de sauna, wat je wilt!