Lieve Hayen • Johan Frisostraat 9 • Cadier en Keer • info@laklak.nl

laklak sfeerstrook

Wie is LAKLAK

Lieve Hayen, LAKLAK

Mooie nagels, wimpers en verzorgde voeten

Ik ben Lieve Hayen, sinds 2011 eigenaresse van LAKLAK. 10 jaar geleden is mijn passie voor nagels ontstaan door de introductie van de toen nog volledig nieuwe afweekbare gelpolish.
In dat jaar heb ik de opleiding gevolgd tot nagelstyliste en gedurende de jaren heb ik me steeds meer gespecialiseerd in verzorgen van nagels, voeten en wimpers.

Ik vind het fijn om mijn klanten blij te maken, mooier te maken en te helpen bij problemen aan handen of voeten. Belangrijk hierin is een natuurlijk, niet permanent resultaat, met een gezonde eigen nagel als basis. Daarom past de term natural nail-tech beter bij me dan nagelstyliste.
In 2020 ben ik verslingerd geraakt aan nailart en heb ik een cursus handpainted nailart gevold bij The Happy Toko in Utrecht. Je kunt dus bij mij naast een mooie strak gelakte single color gelpolish ook terecht voor een eigentijds naildesign.

Lees de beoordelingen van klanten van LAKLAK.
 

Pedicure

Om me nog verder te specialiseren, te verdiepen én om mensen met probleemvoeten te helpen heb ik de pedicure opleiding gevolgd. Sinds 2019 ben ik gediplomeerd pedicure en kun je voor professionele voetzorg ook bij mij terecht. Je kunt bij LAKLAK ook terecht voor gelpolish of een naildesign op de voeten.
LAKLAK is lid van ProVoet, de pedicure brancheorganisatie.

Heb je een vraag? Bel of mail me gerust.